fbpx

video, foto | Focuri de armă, droguri, zeci de mii de lei și poker. Mai multe cazinouri clandestine, destructurate de către polițiști

Polițiștii a ridicat zeci de mii de lei, droguri, telefoane și fișe de poker, după ce au destructurat mai multe cazinouri clandestine. Descinderile au fost făcute în contextul intensificării verificărilor ce țin de cazurile jocurilor de cărți cu mize pe bani, care au dus la consecințe grave, precum dublul omor de la Hiliuți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, ofițerii Inspectoratului Național de Investigații (INI), sub conducerea procurorilor de la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) și cu sprijinul mascaților de la Brigada de Poliție cu Destinație Specială (BPDS) „Fulger”, au desfășurat o amplă operațiune comună, în timpul căreia au descins în mai multe cazinouri clandestine de pe teritoriul țării.

Un cazino clandestin, depistat la Chișinău

În unul dintre cazuri a fost deconspirată activitatea ilegală a unei săli de cazinou într-o încăpere din capitală. În urma perchezițiilor, oamenii legii au depistat 11 persoane, fiind ridicate șase mese de poker, fișe de poker, mijloace bănești, telefoane mobile și alte bunuri. Potrivit Poliției, sala a fost luata în locațiune de la un agent economic, fiind amenajată drept un cazinou.

O altă descindere în forță a polițiștilor și procurorilor, în comun cu angajații Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), a avut loc în localitatea Chirsova, raionul Comrat, unde într-o încăpere își desfășura activitatea ilegală o sală cu jocuri de noroc.

În momentul operațiunii, forțele de ordine au depistat în local 15 persoane. Totodată, au fost ridicate mai multe tipuri de droguri, un aparat confecționat artizanal pentru consumul marijuanei, un pumnal, mai multe telefoane mobile, fișe pentru joc și circa 40.000 de lei. Mai mult, s-a stabilit că patru persoane din cele depistate au fost anterior judecate pentru furturi, jafuri, trafic de droguri şi apartenență la organizații criminale.

Actualmente, sunt efectuate măsuri de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Foto: Poliția

Foto: Poliția
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button