fbpx

video | Flori, dulciuri și… un electromobil. Momentul în care o femeie de 95 de ani din Găgăuzia urcă la volanul mașinii primite la aniversare

Olga Uzun, o femeie de 95 de ani din localitatea Avdarma, Găgăuzia, a primit în dar la aniversare un automobil. Conform presei locale, cadoul a fost procurat din banii mai multor consăteni, dar și a deputaților din Adunarea Populară a Găgăuziei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Femeia este cea mai în vârstă localnică și a trecut prin mai multe încercări de-a lungul anilor, inclusiv colectivizare, război și foamete. Aceasta a fost crescută doar de mama într-o familie cu 12 copii.

În pofida tuturor greutăților pe rămâne care le-a înfruntat, femeia rămâne optimistă. Aceasta așteaptă ca fiica sa să obțină permisul de conducere, ca apoi să își poată vizita numeroșii nepoți și strănepoți.

De menționat este că anterior femeia a spus cunoștințelor și apropiaților că visează să trăiască până la 100 de ani, iar la aniversare să i se ofere o mașină drept cadou. Așadar, După ce a suflat lumânarea de pe tort și a ciocnit șampania cu apropiații, Olga Uzun nu a ezitat și a urcat la volanul mașinii primite.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button