fbpx

video | Doi minori povestesc la poliție cum ar fi atacat și jefuit o tânără din capitală: „Banii furați i-am cheltuit, am turnat în bac și am luat de mâncare”

Doi minori cu vârstele de 16 și 17 ani, ambii originari din orașul Fălești, au ajuns pe mâna poliției, fiind suspectați că ar fi atacat o tânără în stradă. Cazul a avut loc în seara zilei de 11 ianuarie curent, pe strada Avram Iancu din sectorul Râșcani al capitalei. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Victima în vârstă de 29 de ani le-a comunicat polițiștilor că ar fi fost agresată fizic, după care atacatorii ar fi deposedat-o de geanta în care se afla portmeneul cu mijloace bănești, două carduri bancare, o pereche de ochelari și actele de identitate. Prejudiciul cauzat constituie suma de 2000 de lei.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație demarate de oamenii legii, cei doi suspecți au fost identificați. Aceștia și-au recunoscut vinovăția și au declarat că după comiterea infracțiunii au urcat într-un automobil cu care s-au deplasat la Bălți, unde au încercat să extragă bani de pe card. Adolescenții au mai comunicat ca au cheltuit banii găsiți în geantă pentru a-și alimenta mașina și a cumpăra produse alimentare.

Este de menționat că minorii nu sunt la prima abatere, anterior aceștia fiind atrași la răspundere penală pentru furturi, jafuri și pungășii. Actualmente, indivizii sunt cercetaţi penal și riscă pentru fapta lor o pedeapsă cu închisoare de la cinci la șapte ani.

Articole asemănătoare

Back to top button