fbpx

video | Doi cetățeni străini, cercetați penal pentru șantaj. Victima ar fi fost deposedată un Range Rover și peste un milion de lei

Poliția a stopat acțiunile de șantaj și amenințare a unui bărbat de 45 de ani, de origine turcă, care, timp de trei luni a fost șantajat de doi cetățeni ai Azerbaidjanului, cu vârste de 25 și 30 de ani. Suspecții au amenințat victima cu un pistol de model necunoscut și l-au deposedat de mașina de marca Range Rover.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ulterior, prin aplicarea violenței și amenințare cu moartea, sub pretextul unei datorii inexistente, au estorcat de la victimă 1.600.000 de lei.

Ca urmare a acțiunilor comune întreprinse de ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a Inspectoratului Național de Investigații, Direcției generale urmărire penale, angajații Biroului migrații și azil al MAI și a procurorilor Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, suspecții au fost identificați.

Astfel, la 16 aprilie, unul dintre suspecți a fost reținut, ulterior fiind arestat pentru 30 de zile.

Cel de-al doilea suspect, anterior condamnat cu suspendarea condiționată a executării pedepsei, pentru tentativă de omor este anunțat în căutare internațională.

Pe acest caz, a fost iniţiată o cauză penală. Conform legislaţiei, persoanele culpabile de şantaj se pedepsesc cu închisoare de la 13 la 15 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button