fbpx

video | Descinderile de la Aeroportul Internațional Chișinău: Momentul în care zeci de mascați intră pentru a efectua percheziții

Centrul Național Anticorupție a publicat imagini de la descinderile desfășurate la Aeroportul Internațional Chișinău. Din secvența video observăm cum în fața intrării se opresc câteva vehicule, inclusiv microbuze, iar din ele coboară zeci de mascați.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ulterior, aceștia intră în interiorul Aeroportului. Acolo s-au desfășurat percheziții în cadrul unui dosar de corupție, care vizează facilitarea traversării frontierei, chiar și cu neglijarea măsurilor epidemiologice introduse în perioade pandemiei.

Investigațiile sunt conduse de procurorii anticorupție, fiind implicați și ofițeri ai Serviciului de Informații și Securitate. Printre bănuiți se numără inclusiv polițiști de frontieră.

Dosarul a fost pornit pe 23 iunie. Atunci oamenii legii au primit informații operative, care au condus la identificarea mai multor episoade de pretindere de mită de la pasageri, pe sensul ieșirii din Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button