fbpx

video | Declarațiile lui Ion Ceban, după ședința Consiliului Suprem de Securitate. „Orice restricție trebuie să fie rațională”

Primarul general, Ion Ceban, a făcut câteva declarații după ședința Consiliului Suprem de Securitate. Acesta a menționat că orice restricție trebuie să fie rațională.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ceban a relatat despre necesitatea monitorizării bolnavilor, astfel încât pacienții să nu ajungă într-o stare gravă. De asemenea, acesta a subliniat importanța strategiei de comunicare între partidele politice, pentru ca situația epidemiologică din Republica Moldova să fie ținută sub control.

„Oamenii nu o să înțeleagă când vom aduce restricții substanțiale într-o situație și avem o relaxare în altă parte. Orice restricție trebuie să fie raională”, a adăugat Ceban.


Amintim că, în cadrul ședinței, principalul subiect a fost situația epidemiologică din Republica Moldova și posibila instituire a unui lockdown.

Ala Nemerenco, consiliera prezidențială pe domeniul sănătății, a declarat mai devreme că carantina generală este mai mult decât necesară pentru a ține sub control situația epidemiologică din țara noastră. Aceasta a relatat într-o postare că „este necesar să intrăm în lockdown, să dăm o gură de aer spitalelor”.

Anterior, în cadrul unei emisiuni, și premierul interimar – Aureliu Ciocoi – a declarat că „suntem în pragul unui lockdown”. Acesta a subliniat faptul că „din punct de vedere economic este foarte riscant, deoarece o paralizie de câteva săptămâni nu ne va aduce bani la buget”.

Citește și:

„Cât costă viața unui om?”. Pavel Filip cere anularea deciziei privind revenirea elevilor și studenților la lecții fizice

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button