fbpx

video | Declarații cutremurătoare ale martorilor crimei de la Bălți. Suspectul ar fi tras de câteva ori și nu ar fi permis nimănui să se apropie de victimă

Martorii crimei care s-a produs în seara de 13 ianuarie, în localitatea Elizaveta din municipiul Bălți, au povestit mai multe detalii referitoare la caz. Aceștia spun că tânărul ar fi fost împușcat de câteva ori, iar suspectul nu ar fi permis nimănui să se apropie ca să îi ofere ajutor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Băiatul decedat era student și urma să susțină sesiunea în următoarele zile. Localnicii spun că bănuitul ar fi tras fără somație, ar fi fost în stare de ebrietate și ar fi intenționat să ceară socoteală unor tineri care i-ar fi supărat o rudă, transmite NordNews. La fel, sătenii acuză polițiștii că nu ar fi întreprins toate măsurile necesare la fața locului, că ar fi fost în stare de ebrietate și că s-ar fi comportat grosolan.

Precizăm că, pe 13 ianuarie, un tânăr a fost împușcat mortal de un carabinier. Ulterior, în presă au apărut imagini din momentul reținerii suspectului, iar IGC a precizat că militarul nu se afla în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu.

Articole asemănătoare

Back to top button