fbpx

video | Clipe de coșmar la Botanica: Un copil a fost prins între blocurile a două transformatoare

În seara zilei de miercuri, 4 mai, angajații IGSU au fost solicitați pentru a efectua o operațiune contra cronometru la salvarea unui copil în vârstă de 3 ani care a căzut între blocurile a două transformatoare și a rămas prins în dărâmăturile acestora. Cazul a avut loc într-o curte de pe bulevardul Traian 23/1 din municipiul Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Potrivit primelor informații, băiatul ar fi căzut de pe acoperiș în spațiul dintre cele două blocuri cu înălțimea de peste 5 metri.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:55. La fața locului au intervenit trei echipe de salvatori.

Misiunea angajaților IGSU a fost una dificilă, întrucât lățimea spațiului în care a căzut micuțul era de doar 20 de centimetri.

Alpiniștii Inspectoratului au coborât între cele două blocuri și au efectuat acțiuni de descarcerare din mediu ostil. Salvatorii au avut nevoie de aproximativ o oră pentru a reuși să extragă micuțul în siguranță. Pe parcursul operațiunii pompierii au comunicat permanent cu copilul pentru ca acesta să nu fie panicat.

La ora 21:09 micuțul a fost deblocat și transmis unui echipaj medical ajuns la fața locului. După primele investigații efectuate de medici s-a stabilit că copilul nu a avut de suferit, iar viața acestuia este înafara oricărui pericol.

În prezent, micuțul este sub supravegherea părinților. Circumstanțele cazului urmează a fi investigate.

Articole asemănătoare

Back to top button