fbpx

video | Cinci moldoveni și-au organizat acasă o adevărată fabrică de droguri. Un gram îl vindeau cu 1000 de lei

Patru bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 36 și 42 de ani, au fost reținuți pentru 30 de zile după ce în locuințele lor au fost depistate droguri și alte obiecte necesare producerii lor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au stabilit că unii dintre suspecți au fost anterior judecați pentru comiterea unor infracțiuni similare. Aceștia vindeau un gram de praf cu 1000 de lei, iar veniturile obținute erau repartizate între membrii activi ai grupului infracțional.

La domiciliile lor au fost depistate și ridicate pachețele cu droguri de tip PVP (sare) sub formă de praf și piatră, precum și canabis, cântare electrice, ambalaje de tip zip-lock, cutii din metal pentru păstrarea drogurilor, folii de staniol, seringi, ustensile artizanale pentru consumul de droguri, telefoane mobile, cartele SIM și mijloace bănești obținute din comercializarea drogurilor.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar persoanele culpabile de comiterea unor asemenea fărădelegi riscă închisoare de la 7 la 15 de ani. Totodată, se întreprind acțiuni pentru identificarea tuturor membrilor grupului infracțional și atragerea acestora la răspundere penală.

Articole asemănătoare

Back to top button