fbpx

video | Chinuie maidanezii și dă foc la pisici. Declarațiile îngrozitoare ale unui bucătar din Moldova la un concurs din România

Un moldovean a participat acum câteva zile la emisiunea Chefi la Cuțite de pe Antena 1. Vasile Cvasnei, așa cum îi spune participantului, a gătit tradiționala prăjitură Cușma lui Guguță și a îngrozit atât publicul din Moldova, cât și cel din România cu mărturisirile sale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Basarabeanul a relatat cum prinde pisici, le jupoaie și le dă foc. La fel, acesta a mai povestit că chinuie câinii maidanezi sau chiar pe cei ai vecinilor, iar pe ai săi îi ține flămânzi pentru a vedea dacă vor mânca felinele arse.

Chiar dacă inițial, atât pe canalul de YouTube al emisiunii, cât și pe siteul postului de televiziune Antena1 erau plasate secvențe cu declarațiile integrale, acestea au fost șterse. ZUGO a găsit un video realizat de una dintre telespectatoare de la ecranul televizorului.

ZUGO precizează că, potrivit legislației, maltratarea și violența asupra animalelor se pedepsește cu amendă, muncă neremunerată în folosul comunității sau până la șapte ani de pușcărie.

Atenție! Declarațiile care urmează vă pot afecta emoțional.

 

Articole asemănătoare

Back to top button