fbpx

video | Ce declară bunicul fetiței dispărute în SUA: La sfârșit de octombrie am vorbit ultima dată

La aproape 30 de zile de la dispariția Mădălinei, fetiței de 11 ani, care locuia împreună cu mama sa în Statele Unite ale Americii, bunicul acesteia nu-și poate găsi liniștea. Chiar dacă nu a văzut-o demult nici pe fiica sa Diana și nici pe Mădălina, acesta vorbea cu ele prin intermediul rețelelor de socializare, iar vestea că nepoata lui ar fi dispărut l-a lăsat stupefiat, transmite TVN.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Victor Cojocari a declarat că de fiecare dată când vorbea cu fetele, acestea păreau fericite, așa că nu avea suspiciuni. Bărbatul recunoaște însă că soțul Dianei era împotrivă ca ea să comunice cu rudele ei din Moldova și de cele mai dese ori ei vorbeau când bărbatul nu era în preajmă.

VICTOR COJOCARI, bunelul, „Toată vremea mai sunam și era la volan, îmi spunea că mergem la munte, iaca aici e aproape oceanul, nu departe sunt munții. Deci ca o familie fericită? Da, mergem în parcul cutare, mergem să ne odihnim acolo.”

Victor Cojocari spune că a comunicat cu fiica sa la sfârșit de octombrie, iar de atunci ea nu l-a mai sunat.

VICTOR COJOCARI, bunelul, „Dar cu nepoata nu ați discutat niciodată? Am discutat, ea puțin știe română, mă saluta, toată vremea venea și mă saluta, bunelul salut, nu am avut probleme așa, ultima dată undeva la sfârșit de octombrie am vorbit. Ceva a fost la mijloc că ea totuși a fost furată, a fost luată de cineva.”

Bunicul Mădălinei spune că fiica lui a fost cea care a comunicat la școală că fetița a dispărut, doar că el nu a putut să spună de ce totuși a făcut-o la aproape o lună după dispariția copilei. Bărbatul bănuiește că nepoata sa a fost răpită, iar tatăl ei vitreg ar putea ști mai multe decât a comunicat polițiștilor.

VICTOR COJOCARI, bunelul, „Acolo a fost ceva la mijloc între ambii soți, fiind-că așa am înțeles că el nu ia dat voie să comunice să se ducă și să vină nicăieri și ea până la urmă a reușit să anunțe la școală profesorii, fiind-că fata nu era ore și după profesorii au anunțat autoritățile.”

Părinții Dianei au divorțat încă de pe când ea era o copilă. După divorțul lor aceasta a plecat din localitate cu mama sa. Vecinii care o țin minte spun că au rămas șocați când au aflat că fiica ei a dispărut în asemenea circumstanțe. Majoritatea au aflat despre dispariția copilei de pe internet sau de la televizor.

Fetița de 11 ani, Mădălina Cojocari, fiica unei femei din Republica Moldova, care a dispărut fără urme în SUA, a fost văzută ultima dată pe 23 noiembrie, însă părinții ei i-au anunțat dispariția abia după trei săptămâni. Marți, FBI-ul a distribuit imagini video din 21 noiembrie, care ar fi ultimele în care a fost surprinsă Mădălina.

Articole asemănătoare

Back to top button