fbpx

video | „Binele impus se cheamă abuz”: Protest în PMAN împotriva vaccinării anti-COVID-19

În Piața Marii Adunări Naționale are loc un protest față de vaccinarea anti-COVID-19. La manifestație participă și mai mulți slujitori ai bisericii, printre care preotul contraversat Ghenadie Văluță.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai multe persoane au venit cu pancarte, pe care scrie „binele impus se cheamă abuz” și „corpul meu, decizia mea”.

Foto: Ghenadie Valuța via Facebook
Foto: Captură video

Protestul vine la o zi după ce noul președinte al Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu Mitropolitul Moldovei, Vladimir.

Amintim că în luna mai, Mitropolia Moldovei și-a exprimat opinia față de vaccinurile anti-COVID-19. Într-un comunicat oficial, se arata că Biserica Ortodoxă din Moldova consideră că „decizia de vaccinare este personală”.

Ca urmare a producerii vaccinului anti-covid, Biserica delimitează tema vaccinării de domeniul teologic și spiritual, considerând-o specifică domeniului științelor medicale.

În acest sens, Mitropolia salută vestea campaniei de vaccinare care ar putea diminua și stopa actuala pandemie, însă Biserica nu se poate pronunța în probleme de ordin strict medical”, se arătă în comunicat.

Totodată, anul precedent, Mitropolia avea o cu totul altă părere, considerând că vaccinul este o modalitate antihristică de control asupra omenirii.

„Este obligatoriu de a enunța și ideea că vaccinarea reprezintă și un pericol de microcipare sau introducere în organismul uman a altor dispozitive străine lui. Opinia publică din multe state europene, protestează contra obligativității vaccinurilor, mai ales a vaccinului contra COVID-19, deoarece le consideră o cale prin care sistemul antihristic mondialist dorește să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G. (…)

Bill Gates este considerat principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populației, prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule care reacționează la undele transmise de tehnologia 5G și permit sistemului să îl controleze pe om de la distanță”, se arată ăntr-un comunicat al Mitropoliei din anul 2020.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button