fbpx

video | Au organizat o „cursă” la hotarul țării! Motivul pentru care opt indivizi încercau să fugă de polițiștii de frontieră

Opt indivizi au organizat o „cursă” cu polițiștii de frontieră la hotarul țării. Aceștia încercau să fugă de ofițeri după ce au fost prinși la vânat mistreți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Indivizii, originari din raionul Cahul, s-au prezentat duminică dimineața la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Gotești pentru a primi accesul în zona de la hotarul țării cu scopul de a vâna vulpi. Două ore mai târziu, ofițerii i-au observat cum țintesc spre o turmă de mistreți.

Fiind alertată, grupa de intervenție a depistat la fața locului cinci porci împușcați și mai multe tuburi-cartușe, care erau împrăștiate pe câmp. Făptașii, însă, au reușit să fugă.

Chiar dacă au fost identificați rapid, aceștia nu au cooperat cu responsabilii, dar au creat un adevărat raliu în zona de frontieră. În cele din urmă, indivizii au fost reținuți. Armele lor de vânătoare au fost ridicate și supuse expertizei, iar mașinile – indisponibilizate până la luarea unei decizii.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button