fbpx

video | Au gustat bucate tradiționale și au dansat pe muzica SunStroke Project. Cum s-au distrat în R. Moldova Kirkorov, Dava și Dmitrienko

Chiar dacă nu au mai evoluat în cadrul concertului de duminică, care ar fi trebuit să aibă loc în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), Filip Kirkorov, Dava și Vanea Dmitrienko par să se fi distrat în Republica Moldova. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După ce s-a filmat cum mănâncă în centrul Chișinăului la McDonald’s, Dava, alături de Kirkorov și Dmitrienko, au avut ocazia să guste din bucatele tradiționale, ba chiar au fost întâmpinați din nou cu pâine și sare.

Cei trei au dansat și s-au distrat pe muzica trupei SunStroke Project, iar imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare de Vanea Dmitrienko.

Cel din urmă a avut și un „moment artistic”. Totuși, nu pe scena din PMAN, dar pe trotuarul din fața unui centru comercial din centrul capitalei.

Amintim că Filip Kirkorov, Dava și Vanea Dmitrienko ar fi trebuit să evolueze în cadrul unui concert programat pentru duminică, 19 iunie. Pe scena ar fi trebuit să apară și Egor Kreed, însă acesta a anunțat pe pagina sa de Instagram că nu va mai cânta la Chișinău, însă va reveni în Republica Moldova într-un alt concert.

La același concert ar fi trebuit să cânte Morgenshtern, însă și acesta a transmis fanilor că nu va veni. Interpretul a invocat „jocuri politice” și a declarat că nu vrea să facă parte din acestea. Totodată, el a îndemnat pe locuitorii Republicii Moldova să nu meargă la concertul de duminică.

Articole asemănătoare

Back to top button