fbpx

video | Are un stilist? Maia Sandu spune cum își alege ținutele și cine o ajută

Maia Sandu spune că își alege singură ținutele, în funcție de locul unde urmează să meargă și scopul pe care îl are. Declarația a fost făcută la o emisiune televizată de la postul TV8.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lidera PAS a declarat că a învățat să își aleagă hainele potrivite, dar uneori se consultă cu sora sau cu verișoara sa. Aceasta a mai menționat că nu înțelege de ce unele deputate aleg articole vestimentare extravagante pentru ședințe sau întrevederi oficiale și de unde găsesc bani ca să meargă în fiecare zi la coafor.

„E un lucru când mergi la o recepție și altă chestie când mergi la o întâlnire oficială. Uneori se exagerează cu ținuta. Când mergi la o ședință obișnuită, trebuie să arăți pe potriva ședinței. Mi se părea exagerat când vedeam femei care mergeau în fiecare zi la coafor. Nu știu cum ar avea timp și de unde atâția bani. Până la urmă, cu toții trebuie să fim îngrijiți, ținând cont de bunul simț și să nu facem cheltuieli de prisos”, a relatat Maia Sandu.

Pe de altă parte, fosta prim-ministră a recunoscut că se simte mai bine atunci când se află peste hotare, deoarece nu este recunoscută la fiecare pas și nu trebuie să fie la patru ace, cu părul aranjat sau mereu machiată.

„E adevărat că dacă plec în altă țară, mă simt mai liberă. Aici e un fel de autocenzurare, pentru că știu că oamenii se uită. Chiar dacă merg la magazin sau în altă parte, trebuie să am grijă să fie totul ok, pentru că altfel s-ar putea întâmpla ca oamenii să zică că nu e bine”, a concis ea.

Vedeți momentul la 27:56.

Articole asemănătoare

Back to top button