fbpx

video | Adevărat sau fals? Cazul femeii care a acuzat că n-a fost lăsată într-un club din Chișinău fiindcă „este rusoaică”

O femeie acuză că n-a fost lăsată într-un club din Chișinău fiindcă „este rusoaică”. Aceasta a relatat despre experiența sa pe rețelele de socializare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ei, „greșeala sa a fost că a spus că este din Rusia și Sankt Petersburg”. Totodată, aceasta și-a avertizat urmăritorii că dacă timp de două zile nu postează nimic, asta ar însemna că a fost reținută de serviciile de securitate din R. Moldova.

Am venit într-un club din Chișinău și nu pot intra, pentru că sunt rusoaică. Pur și simplu nu-mi permit, pentru că sunt rusoaică. Wow. Super. Mulțumesc, băieți. Chișinău, mulțumesc”, a relatat femeia într-un videoclip.

Ziarul de Gardă scrie că administrația clubului a refuzat să le ofere un comentariu în fața camerei, dar a precizat că femeia care a generat scandalul era în stare de ebrietate și deranja liniștea publică. Potrivit administrației și angajaților localului, nimeni din paza clubului nu a rostit cuvinte care să dea de înțeles că femeii îi este interzis accesul din cauza naționalității sale.

De cealaltă parte, a doua zi după scandal, tânăra din Rusia a publicat un nou clip în care declară că nu se afla în stare de ebrietate și că paza localului și-ar fi schimbat atitudinea în raport cu ea după ce a aflat că provine din Federația Rusă.

Articole asemănătoare

Back to top button