fbpx

video | A vrut să se plimbe cu mașina, dar ar putea ajunge la închisoare. Un minor din capitală a fost reținut după ce ar fi răpit un automobil

Un adolescent de 16 ani din capitală a fost reținut de polițiști. Acesta este suspectat că ar fi răpit o mașină din curtea unui bloc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 26 octombrie de către proprietarul unității de transport. La fața locului oamenii legii au stabilit că automobilul de model „Dacia” a fost deschis prin forțarea lacătului de la ușă. Astfel, proprietarului în vârstă de 45 de ani fiindu-i cauzat un prejudiciu în sumă de 30.000 de lei.

În urma acțiunilor speciale de investigații suspectul a fost identificat, reținut și escortat la Inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale minorul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că a răpit automobilul pentru a se plimba cu el.

Băiatul nu se află pentru prima dată în vizorul oamenilor legii. Acesta este cercetat penal în stare de libertate și riscă până la cinci ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button