fbpx

video | A vrut să facă o plimbare cu mașina, dar pentru că nu o avea pe a lui, ar fi răpit una din stradă. Un bărbat din capitală, reținut de poliție

Un locuitor al capitalei în vârstă de 33 de ani a fost reținut de oamenii legii după ce ar fi răpit un automobil de model „Volkswagen Transporter”. Despre furt poliția a fost alertată în dimineața zilei de 14 ianuarie. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proprietarul mașinii – un bărbat în vârstă de 44 de ani – le-a comunicat polițiștilor că și-ar fi lăsat mijlocul de transport, în seara de 13 ianuarie, parcat pe strada Nicolae Testimițeanu, iar dimineața, când a ieșit, automobilul nu mai era. Prejudiciul estimat de către victimă constituie 40.000 de lei.

Urmare a măsurilor întreprinse de oamenii legii, mașina a fost depistată abandonată pe strada Miorița. În scurt timp a fost identificat și individul care se presupune că ar fi răpit unitatea de transport. Acesta a fost localizat și reținut într-o locuință din satul Dobrogea al municipiului Chișinău, fiind escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul acțiunilor procesual penale, bărbatul și-a recunoscut vinovăția, declarând că în momentul comiterii infracțiunii se afla în stare de ebrietate și că a răpit unitatea de transport cu scopul de a se plimba prin oraș. De menționat că individul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru infracțiuni de furt, jaf și escrocherie.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău și este cercetat penal pentru răpirea mijlocului de transport, pentru care riscă închisoare pe un termen de la trei la cinci ani.

Articole asemănătoare

Back to top button