fbpx

video | A pus pavaj și… „ochiul” pe un iPhone 11, bijuterii din aur, dar și pe alte obiecte valoroase. Un bărbat, împreună cu nepotul său, ar fi organizat un furt dintr-o locuință din capitală

Doi bărbați, în vârstă de 18 și respectiv 34 de ani, originari din raionul Leova, au fost reținuți, fiind bănuiți că ar fi organizat un furt dintr-o locuință din capitală.  Oamenii legii au fost alertați în dimineața zilei de 1 ianuarie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Stăpânul casei le-a comunicat că i-au fost furate bijuterii din aur, un telefon mobil de model Iphone 11, dar și patru ceasuri de mână. Prejudiciul cauzat a fost estimat la peste 183.000 de lei.

Ca urmare a măsurilor de investigație întreprinse de polițiști, au fost identificați bănuiții, care sunt rude între ei. În timpul investigațiilor, la domiciliul acestora au fost au fost depistate o parte dintre bunurile sustrase.

Bărbații și-au recunoscut fapta, comunicându-le polițiștilor detaliile fărădelegii pe care ar fi comis-o. Totodată, s-a stabilit că organizatorul furtului ar fi bărbatul de 34 ani. Pe parcursul lunilor de vară, acesta a efectuat lucrări de punere a pavajului în curtea locuinței în care s-a produs furtul.

Bănuitul în vârstă de 34 de ani a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar tânărul de 18 ani este cercetat în stare de libertate. Conform legislației în vigoare, dacă instanța îi va găsi vinovați, aceștia ar putea petrece până la 10 ani după gratii.

Articole asemănătoare

Back to top button