fbpx

Vicepreședintele r. Sîngerei, atacat cu verde briliant: „Văd umbre. E fiul nănașilor, nu am avut divergențe. E un atac politic, nu-i de vaccin”

Vicepreședintele raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru, este încă în stare de șoc după ce a fost stropit cu verde de briliant de către un membru PACE. Acesta a vorbit în premieră despre incidentul de acum o săptămână și starea lui de sănătate, afirmând a fost externat din Spitalul Clinic Republican, însă ochii îi sunt în continuare afectați.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mă simt încă în stare de șoc după cele întâmplate. Mulțumesc medicilor, și de la Spitalul Raional și de la Spitalul Republican pentru atitudinea bună. Vederea s-a restabilit, după cum mi-au spus, în proporție de 70%, văd cu umbre. […] Am avut noroc, dacă mai pierdeam ceva timp, consecințele aveau să fie grave”, a declarat vicepreședintele raionului Sîngerei pentru unimedia.info.

Toată familia Tutunaru a suferit un șoc, mai ales că cel care l-a atacat pe șeful CES Sîngerei este fiul nănașilor.

El e feciorul la naș, n-am avut divergențe, vă dați seama că nu poți să trăiești rău cu nașii. Deci, tot timpul ne întâlneam, discutam, dar el a ales drumul lui prin partidul acesta. Niciodată nu l-am atacat”, a spus Tudor Tutunaru.

Amintim că Procuratura Sîngerei a inițiat două cauze penale, iar un activist PACE a fost reținut.

Drept răzbunare și în semn de solidaritate cu reprezentantul Platformei DA, activistul Vasile Costiuc a vărsat aceeași substanță pe sigla de la sediul partidului condus de Gheorghe Cavcaliuc. Ulterior, și mașina activistului a fost stropită cu verde de briliant.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button