fbpx

Veronica Dragalin devine noua șefă a Procuraturii Anticorupție. Ordinul de numire în funcție, semnat de Dumitru Robu

Veronica Dragalin devine noua șefă a Procuraturii Anticorupție (PA). Procurorul general interimar, Dumitru Robu, a semnat miercuri, 15 iunie, ordinul prin care este numită în funcție. Informația a fost confirmată pentru ZUGO de către purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Mariana Cherpec. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Prin Ordinul Procurorului General interimar din 15.06.2022 s-a dispus numirea în funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție a dnei Veronica Dragalin, începând cu dată de 01.08.2022. Precizăm că, dna Dragalin a înaintat o cerere prin care a solicitat numirea să în funcție începând cu dată de 01.08.2022, ținând cont de faptul că dumneaei urmează să își termine anumite activități ce țin de funcția deținută la moment”, a declarat Mariana Cherpec.

Amintim că Veronica Dragalin a câștigat concursul pentru funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție. Decizia a fost luată marți, 7 iunie, de Consiliului Superior al Procurorilor (CSP). La proba interviului, organizată de CSP, din cei 4 candidați, Veronica Dragalin a obținut cel mai mare punctaj.

Citește și: Litvinenco, despre noua șefă a Procuraturii Anticorupție: Își lasă cariera și vine în R. Moldova pentru a eradica corupția 

 

Articole asemănătoare

Back to top button