fbpx

Usatîi susține că Pavel Filip s-a întâlnit cu Plahotniuc în Miami: Are șansa să-și probeze sinceritatea, dar nu o va face, pentru că…

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, susține că actualul lider al PD, ex-premierul Pavel Filip, a avut o întâlnire cu Vlad Plahotniuc la sfârșitul lunii august în Miami, SUA. Declarația a fost făcută în această seară în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În contextul în care Filip a repetat de mai multe ori că nu s-a văzut cu Plahotniuc, Renato Usatîi spune că acum liderul PD poate să demonstreze dacă a fost sincer când a făcut aceste afirmații.

„Să iasă mâine în fața presei cu ambele pașapoarte pe care le are. Și eu vă asigur că Filip nu va face acest lucru. Și știți de ce? Pentru că în luna august are două ștampile, atunci când a mers la Plahotniuc în Miami, în SUA”, a declarat Usatîi.

Fostul premier Pavel Filip a declarat că nu a mai vorbit cu Vlad Plahotniuc de la mijlocul lunii iunie 2019, când democrații au anunțat că se retrag de la guvernare, iar Plahotniuc a părăsit Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button