fbpx

update, video | Incendiu puternic în centrul capitalei: Două automobile au fost cuprinse de flăcări în urma unui accident

Un incendiu puternic a izbucnit în centrul capitalei, la intersecția străzilor București și Armeneasca. Două automobile au fost cuprinse de flăcări în urma tamponării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

UPDATE 15:25

În urma unui accident rutier, două autombile au fost cuprinse de flăcări. Informația a fost confirmată pentru ZUGO de către Liliana Pușcaș, ofițeră de presă a IGSU.

Totodată, ofițera de presă a Poliției – Natalia Stati –  ne-a relatat că oamenii legii au fost sesizați la ora 14:40. S-a depistat că în accidentul rutier au fost implicate două vehicule de marca Lexus și Dacia. Din fericire nu există victime.

Ofițerii au stabilit că automobilul de model Lexus era dotat cu instalație de gaz. Anchetatorii urmează să investigheze cazul pentru a depista toate cauzele producerii incendiului.

Persoana care va fi gasită vinovată riscă șase puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei.

ȘTIRE INIȚIALĂ

La moment nu se cunoaște cauza incendiului și dacă sunt victime. Martorii ZUGO ne-au relatat că traficul este redirecționat pentru a se evita extinderea focului.

Din imagini se vede că la fața locului au intervenit echipajele de pompieri.

Articole asemănătoare

Back to top button