fbpx

update, video | Ce spune ministerul Agriculturii despre merele descărcate pe marginea unui câmp din Dondușeni

(Update 21:00) Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare a venit cu o reacție privind merele care au fost descărcate la marginea unui câmp din raionul Dondușeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unei note informative emise de minister, reprezentanții direcției agricole raionale au discutat cu producătorul agricol și s-a stabilit că acesta deține un contract de vânzare cu o fabrică de procesare.

„Fabrica va pune la dispoziția agricultorului un transport de capacitate mare pentru transportarea fructelor. Părțile s-au înțeles că transportul de la fabrică va prelua producția de la intrarea în livadă”, se mai arată în comunicat.

Știre inițială:

Imagini de la fața locului au fost publicate de activistul Vasile Costiuc.

Liderul Democrația Acasă afirmă că producătorul nu își poate vinde marfa, acesta fiind motivul pentru care a recurs la gest. Mai mult, el acuză guvernarea de situația creată.

Unii internauți au susținut agricultorul și i-au sugerat cum să facă față situației. Între timp, alții l-au îndemnat să nu arunce produsele și să le ofere școlilor, grădinițelor și internatelor.

Pe de altă parte, sunt și dintre cei care au decis să îl critice. Ei susțin că prețurile trebuie să fie corespunzătoare pentru ca merele să se cumpere și afirmă că producătorii locali le stabilesc exagerate.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button