fbpx

update, foto | Două minore de 10 și 16 ani au ajuns la spital, după ce au fost lovite de o mașină pe trotuar în sectorul Ciocana

update (16:55) Poliția vine cu o rectificare privind numărul persoanelor care au avut de suferit în urma accidentului. Astfel, au fost rănite doar două fete de 10 și 16 ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(16:20) În urma accidentului au avut de pătimit trei minori: două fete de 10 și 16 ani, dar și un băiat de 9 ani, care a fost internat în secția reanimare.

Știrea inițială

Două copile de 10 ani au ajuns la spital, după ce au fost lovite de o mașină proiectată pe trotuar în urma unui accident rutier. Evenimentul nefericit s-a petrecut  după amiaza zilei de marți, 14 decembrie, în sectorul Ciocana al capitalei, pe bulevardul Mircea cel Bătrîn.

Potrivit ofițerei de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:42.

Preliminar s-a stabilit că în accident au fost implicate trei automobile: unul de marcă Kia, condus de un șofer de 30 de ani, altul – Nisan, condus de un șofer de 38 de ani, iar cel din urmă fiind un Hyundai, la volanul căruia se afla o femeie de 39 de ani.

În urma impactului, mașina de marcă Kia a fost proiectată pe trotuar, unde a accidentat cele două minore. Potrivit Poliției, unul dintre automobilele implicate în accident aparține unei companii de taxi.

Minorele au fost transportate la Spitalul Clinic Municipal De Copii „Valentin Ignatenco”, pentru a primi îngrijiri medicale. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului și care șofer se face vinovat.

Foto: Mihail Bagas via Facebook
Foto: Mihail Bagas via Facebook
Foto: Mihail Bagas via Facebook
Foto: Mihail Bagas via Facebook
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button