fbpx

update, foto | Două BMW-uri și o Dacia s-au tamponat violent în capitală. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Două BMW-uri și o Dacia s-au tamponat violent în capitală. Oamenii legii au fost alertați despre accident la ora 10:28.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Update 16:10

Oamenii legii au stabilit ca automobilul de model BMW era condus de o șoferiță în vârstă de 24 ani, iar vehiculul de model Dacia – de un șofer de 66 de ani. La volanul celui de al doilea BMW se afla un șofer de 38 de ani.

În urma impactului au fost transportați la spital șoferul mașinii de model Dacia, două pasagere de 28 și 21 de ani si un copil minor de 9 luni.

Pe caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Știre inițială:

După ce apelul a parvenit la Serviciul 112, la fața locului s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere. Natalia Stati, ofițera de presă a Poliției Capitalei, ne-a comunicat că sunt patru persoane traumatizate.

Persoanele care au suferit au avut nevoie de asistență medicală. Din fotografiile publicat de TV8 vedem că la fața locului au interveni și mai mulți doctori, iar martorii, la fel, au încercat să acorde ajutor persoanelor din vehicule.

Oamenii legii documentează cazul. Urmează să fie stabilite toate circumstanțele în care a avut loc impactul și conducătorul care se face vinovat.

Foto: TV8
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button