fbpx

UPDATE | Fetița din Strășeni a fost găsită. Micuța ar fi căzut într-o groapă de canalizare

(update 23:10) Fetița a fost găsită într-o gaură de canalizare. Potrivit martorilor, micuța a fost descoperită de către un polițist care a urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere. Preliminar, copila se simte bine și nu a suferit traume. ZUGO a solicitat Poliției informații oficiale pe marginea cazului și va reveni cu detalii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială: O fetiță de 8 ani a dispărut în această seară la Strășeni. Cei care au văzut-o sunt rugați să anunțe imediat polițiștii sau familia la numărul de telefon 068034630.

Copila s-a pierdut în jurul orei 17:00. Aceasta a ieșit după pâine și nu s-a mai întors. Micuța se numește Ionela și a dispărut în zona gării din localitate.

Oamenii spun că fetița era îmbrăcată într-o scurtă albă. Potrivit unei postări publicate pe rețelele de socializare, acum aceasta este cautată de mai mulți polițiști, iar rudele roagă oamenii să ajute cu informații în caz că au văzut-o sau știu locul aflării acesteia.

La fel, internauții s-au mobilizat pentru a crea grupuri de căutare. Cei care vor să se alăture pot telefona unchiul fetei, domnul Victor, la numărul indicat.

Articole asemănătoare

Back to top button