fbpx

Un preot și-ar fi agresat consăteanul. Victima, internată în secția de chirurgie cu fractură de femur

Un bărbat de 47 de ani din raionul Călărași a ajuns la spital după ce ar fi fost agresat de preotul satului. Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 23:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Medicii au diagnosticat persoana cu fractură de femur. Aceasta a fost adusă la spital de rude, cărora le-a comunicat că ar fi fost agresată de preotul din sat, de 56 de ani.

Oamenii legi au stabilit că bărbatul locuiește împreună cu fosta soție, fiica și nepotul, ne-a comunicat ofițera de presă a Inspectoratului de Poliței Călărași, Cristina Vicol. Individul s-a tratat anterior la Dispensarul Narcologic.

Martorii au relatat oamenilor legii că pe 17 aprilie, în jurul orelor 18:00-19:00, victima a mers la biserica din sat. Din spusele apropiaților, bărbatul obișnuia să ajute preotul, iar ultimul i-ar fi oferit alcool.

Localnicii au observat bărbatul și afirmă că acesta era sănătos înainte de presupusul incident. Deoarece locuiau în vecinătate, victima și clericul ar fi mers cu mașina ultimului acasă. Se presupune că ulterior cei doi ar fi servit împreună băuturi alcoolice, între ei s-ar fi iscat un conflict, iar drept urmare bărbatul ar fi fost agresat fizic.

Acesta a fugit în stradă  și a cerut ajutor, deoarece se deplasa cu dificultate. Rudele au intervenit, l-au adus în casă și au solicitat ambulanța.

Deocamdată victima nu a fost audiată. Aceasta este internată în secția de chirurgie a spitalului raional Călărași. Actualmente se stabilesc toate circumstanțele cazului, fiind inițiată o anchetă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button