fbpx

Un bărbat din Ialoveni va petrece ani grei de pușcărie, după ce și-a ucis fratele în bătaie

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, originar din raionul Ialoveni, a fost condamnat la închisoare pe un termen de 18 ani, cu executare în penitenciar de tip închis pentru comiterea infracțiunii de omor, săvârșit cu premeditate asupra fratelui său. Sentința a fost decisă de Judecătoria Hîncești, sediul Central, la 26 decembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, potrivit actului de învinuire, pe parcursul zilei de 14 mai 2022, inculpatul, aflându-se la domiciliul fratelui său, fiind în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, în urma unui conflict apărut cu victima, i-a aplicat mai multe lovituri peste diferite părți ale corpului, cu mâinile și picioarele, inclusiv cu o lopată, un hârleț, o strecurătoare și cu o măsuță din lemn.

În rezultatul traumelor suportate, victima a decedat la fața locului.

În privința inculpatului a fost menținută măsura preventivă sub formă de arest preventiv, până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare. Inculpatul a pledat nevinovat.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău. Sentința motivată va fi pronunțată la 1 februarie 2023.

Articole asemănătoare

Back to top button