fbpx

Un bărbat a decedat, fiind tamponat de două mașini la Orhei. Unul dintre șoferi și-ar fi continuat drumul după ce a trecut peste victimă

Un bărbat a decedat după ce a fost tamponat de două mașini pe un drum din raionul Orhei. Accidentul a avut loc ieri, în apropierea localității Cișmea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au fost alertați despre accident în jurul orei 18.40, ne-a comunicat Elena Băetrău, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Orhei. La fața locului s-a stabilit că victima este un bărbat de 61 de ani, care traversa neregulamentar traseul.

Victima se afla într-un loc neiluminat, în afara trecerii pietonale, intenționând să ajungă din partea stângă a carosabilului pe cea dreaptă. Ca urmare, aceasta a fost tamponată frontal de un Mercedes, vehiculul fiind condus de un bărbat de 55 de ani.

Persoana tamponată a fost proiectată pe contrasens, pe a doua bandă de deplasare. Peste acesta a fost trecut de un microbuz de pe ruta Bălți-Chișinău, care se deplasa spre capitala de nord a țării. Martorii, însă, afirmă că șoferul și-ar fi continuat drumul.

Ulterior, vehiculul a fost identificat de oamenii legii. Testele alcoolscopice au stabilit că niciunul dintre șoferi nu era în stare de ebrietate. Poliția urmează să stabilească alte circumstanțe ale cazului.

Articole asemănătoare

Back to top button