fbpx

update, foto, video | Incendiul de la Piața Centrală: Nouă autospeciale, la fața locului. Suprafața afectată

(Update 17:05) Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:38. Ajunși la fața locului, primele echipaje de pompieri au stabilit că flăcările au cuprins un depozit cu bunuri de uz casnic păstrate într-o ogradă gospodărească pe teritoriul Pieții Centrale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru lichidarea incendiului, conform numărului sporit de intervenție de gradul II, la fața locului au fost îndreptate 9 autospeciale.

Potrivit IGSU, arderea a afectat o suprafață de circa 1200 m2. Datorită intervenției operative a salvatorilor, arderea a fost localizată către ora 16:18.

La moment, 36 de angajații IGSU lucrează pentru lichidarea incendiului. Victime nu au fost raportate. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite

Știre inițială: Incendiu la Piața Centrală din Chișinău. Potrivit ofițerei de presă a IGSU, Liliana Pușcașu, s-a aprins o hală de carne.

La momentul redactării acestei știri nu se cunoaște dacă există victime sau care ar fi cauza declanșării incendiului. Pompierii se află la fața locului și luptă cu flăcările.

Foto: agora.md
Foto: agora.md

Articole asemănătoare

Back to top button