fbpx

Transportatorii anunță proteste după ultima decizie a CNESP: „A fost adoptată de persoane care au șoferi achitați din bani publici”

Transportatorii anunță proteste dacă vor fi amendați după ultima decizie a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, care prevede că în mijloacele de transport public pot fi ocupate doar 50% dintre locuri. Aceștia cer autorităților să revizuiască hotărârea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lor, măsura pune în pericol existența ramurii transportului rutier de pasageri. Motivul invocat este faptul că circulația mai multor rute regulate va fi stopată, iar șoferii nu își vor putea relua activitatea după ce vor fi ridicate restricțiile.

Hotărârea CNESP din 14.02.2021 a fost adoptată în confortul căldurii de la caloriferele din cabinetele proaspăt reparate, de către persoanele care au la cheremul lor șoferi achitați din bani publici și unități de transport de serviciu procurate pe timp de pandemie.

Cu regret, autoritățile, și în special CNESP, sunt rupte de viața de zi cu zi din Republica Moldova și nu doresc să observe că deciziile adoptate de ele nu conțin soluții, dar creează probleme noi, pe lângă cele create de pandemie”, afirmă transportatorii.

Amintim că, pe parcursul anului 2020, transportatorii au ieșit de mai multe ori la manifestații, fiind nemulțumiți atât de restricțiile impuse de CNESP, cât și de schimbările care se produs la nivelul de conducere și administrare a gărilor auto din țară.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button