fbpx

Traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi din capitală. Cum va circula transportul public

Traficul rutier va fi suspendat în perioada zilelor 1 noiembrie – 13 noiembrie, pe mai multe străzi din sectorul Centru al capitalei. Este vorba despre strada Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Armenească și Vasile Alecsandri, informează Primăria municipiului Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor exterioare de apeduct și cele de canalizare.

Pe perioada efectuării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Microbuzele de pe rutele nr. 103, 108, 171, 174 și 190 vor circula de pe strada Alexandru cel Bun pe strada Tighina, strada Mitropolit Varlaam, strada Mihai Eminescu, strada Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de pe rutele nr. 130, 134, 148 și 162 vor circula de pe strada Bulgară pe strada Alexandru cel Bun, strada Armenească, strada Octavian Goga, strada Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create și îndeamnă conducatorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier, să ocolească zona respectivă.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button