fbpx

Trafic suspendat pe mai multe străzi din capitală. Cum va fi redirecționat transportul public?

Primăria municipiului Chișinău informează că traficul va fi restricționat până pe 26 martie la intersecție străzilor Nicolae Dimo și Acad. Andrei Saharov din capitală. Măsura a fost luată în vederea executării lucrărilor de conectare și punere în funcțiune a apeductului nou.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe durata desfășurării lucrărilor, va fi redirecționată circulația rutei de autobuz nr. 19  de pe str. N. Dimo spre str. Alecu Russo – str. Kiev – str. Tudor Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, potrivit municipalității, în perioada 23 – 26 martie, se suspendă traficul rutier pe str. Alexandru Hâjdeu, la intersecția cu str. Alexandru Vlăhuță. Acolo se realizează lucrări de conectare și punere în funcțiune a apeductului nou.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și adresează scuze cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată restricționarea parțială a traficului rutier sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească străzile vizate.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button