fbpx

Surprins fără suflare și cu semne de moarte violentă. Un bărbat a fost găsit decedat într-un bloc din capitală

Un bărbat a fost găsit fără suflare într-un bloc din sectorul Rîșcani al capitalei. Cazul a avut loc ieri, 14 noiembrie, în jurul orei 14:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru ZUGO, ofițera de presă a Direcției de Poliție din mun. Chișinău, Svetlana Scripnic, a comunicat că imediat ce a primit informația o grupă operativă s-a deplasat la fața locului, pe strada N. Dimo.

„Au depistat în locuință cadavrul unui bărbat în vârstă de 60 de ani, iar în urma examinării de către medicul legist, pe suprafața corpului victimei au fost depistate semne de moarte violentă, deja urmează expertiza medico legală care va stabili cu exactitate cauza decesului”, ne-a spus Svetlana.

Ulterior, în urma unui șir de măsuri de investigație întreprinse de oamenii legii, pe urme fierbinți a fost reținut un suspect în acest caz. Este vorba de un bărbat în vârstă de 38 de ani, care a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Pe acest caz este inițiată o cauză penală pentru „Omor” – art.145 Cod Penal, care prevede pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la 10 pâna la 15 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button