fbpx

Studenții se plâng că numărul abonamentelor la troleibuz pentru ei ar fi fost redus. Șeful RTEC: „Nu este adevărat”

Mai mulți studenți din Chișinău susțin că numărul de abonamente pentru ei ar fi fost redus. Declarațiile aparțin unui grup de tineri care studiază la USM.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceștia spun că Regia Transport Electric Chișinău ar fi nemulțumită de fluxul mare de studenți cu abonamente și că ar fi micșorat numărul circulatoarelor oferite pentru fiecare universitate. Astfel, instituția de învățământ le repartizează, iar pentru o facultate sunt disponibile doar 75 de abonamente.

„În altă parte transportul pentru studenți este gratis, plus au o grămadă de privilegii, reduceri etc. Și voi?! Să știți că sunt studenți care chiar o duc greu, fie că sunt dintr-o familie mare sau că nu au norocul de a fi ca toți. Gândiți-vă la fiecare”, scrie tânărul care a publicat captura mesajului primit pe Facebook.

Contactat de ZUGO, șeful RTEC, Dorin Ciornîi, a negat informația. Acesta ne-a comunicat că în scurt timp întreprinderea pe care o conduce va veni cu o reacție oficială și că informația care a apărut în spațiul public se bazează „probabil doar pe o conversație dintre două persoane”.

În același timp, primarul capitalei, Ion Ceban, a comentat și el postarea. Acesta a menționat că acum 12 ani, pe când era viceministru, erau de două ori mai mulți studenți. Remarca sa a fost taxată de internauți, iar ulterior politicianul a precizat că întrebarea rămâne deschisă.

Articole asemănătoare

Back to top button