fbpx

stop cadru | „Nu turnați cu găleata, onorați Parlamentul”: Gavrilița, întreruptă de Greceanîi în timpul discursului de la tribuna centrală

Candidata la funcția de prim-ministră, Natalia Gavrilița, a fost întreruptă de președinta Legislativului, Zinaida Greceanîi, în timp ce-și vocifera discursul de la tribuna centrală a Parlamentului. După ce Gavrilița a început să critice actuala legislatură, Greceanîi a îndemnat-o să „nu toarne cu găleata și să onoreze Parlamentul”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„…Cel mai des trădarea s-a consumat  în Parlament. Actuala componență a Parlamentului născută din concubinajul Plahotniuc – Dodon.  Avem un Parlament de deputați care au schimbat de trei ori partidul și au rămas la treuca puterii. Ce am aici în fața mea nu reprezintă voința poporului…” a afirmat Natalia Gavrilița.

La un moment dat, a intervenit Greceanîi, care i-a sugerat să prezinte programul de Guvernare, nu să critice.

„Vă rog să nu turnați cu găleata. Aceștia tot sunt oameni. Sunt deputați aleși de cetățeni. Vă rog să onorați acest Parlament. Vă rog să prezentați programul. De unde știți poate deputații în cauză vor să vă voteze?”, i s-a adresat președinta Parlamentului.

Amintim că candidata propusă la funcția de prim-ministru, Natalia Gavrilița, împreună cu personele pe care le-a ales pentru a face din eventuala echipă guvernamentală, prezintă programul de activitate în fața deputaților.

Aleșii poporului urmează să decidă, în urma dezbaterilor, dacă vor da sau nu votul de încredere Guvernului Gavrilița.

Însă, de menționat este faptul că, majortitatea fracțiunilor parlamentare au declarat că nu vor vota pentru învestirea unui nou Guvern întrucât pledează pentru alegeri parlamentare anticipate. Chiar și așa, deputații au afirmat că vor asculta programul propus de candidata la funcția de prim-ministră.

Te-ar putea interesa: Gavrilița – Dacă deputații vor respinge Guvernul propus, vom merge a doua oară în Parlament cu același program și componență

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button