fbpx

stop cadru | „După balaboli și pokemoni, a apărut un fuhrer”. Dodon o compară pe Sandu cu un dictator

Socialistul Igor Dodon o compară pe președinta Maia Sandu cu un dictator. Declarațiile lui Dodon vin pentru că, potrivit lui, actuala șefă a statului ar comite „o tentativă de uzurpare a puterii”. „În politica moldovenească a apărut fuhrerul”, a subliniat liderul PSRM. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Un demnitar nazist declara că Fuhrerul meu este Constituția mea. Se pare că în politica moldovenească a apărut și Fuhrerul, după tot felul de balaboli și pokemoni. Este o tentativă de uzurpare a puterii în stat, se încalcă dur Constituția”, a declarat socialistul.

În același timp Dodon susține că „chestia asta va fi penalizată de popor, iar toți Fuhrerii au căzut la un moment dat”.

În context Igor Dodon a ținut să menționeze că Maia Sandu nu o acceptă pe Mariana Durleșteanu drept candidată la funcția de prim-ministră pentru că „îi este frică de oameni profesioniști și puternici”.

„Un lider slab se teme de oameni puternici”, a declarat Igor Dodon.

În cadrul vlogului său, Dodon nu a exitat să aducă indiferite învinuiri Maiei Sandu.  Fostul președinte a apelat la comparații, în acest sens.

„Maia Sandu să revină în legalitate, referendum sigur nu va fi, iar de revoluție nimeni nu are nevoie. Situația în țară și așa nu e bună. Există așa „самка богомола” (n.r. tr. –  călugărița), care după ce întreține relații cu bărbatul, îl omoară. Așa a făcut cu Filat și cu Năstase. Cine e la rând? Este un idiot util, care e gata de revoluții. Nu avem nevoie noi de revoluții”, a spus Igor Dodon.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button