fbpx

Soția lui Sergiu Sîrbu confirmă că starea deputatului este gravă: „Rog să dați dovadă de respect și înțelegere”

Ina Sîrbu, soția deputatului Sergiu Sîrbu, a confirmat că parlamentarul are COVID-19 și este în stare gravă. Potrivit ei, acesta se află în stare gravă, dar stabilă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sîrbu a fost internat în secția de terapie intensivă. Medicii transmit periodic familiei informații despre starea lui, însă politicianul nu are acces la telefonul mobil.

„În contextul în care în spațiul public au apărut informații eronate în ceea ce privește starea de sănătate a soțului meu, vă rog să nu speculați pe această temă și să dați dovadă de respect și înțelegere în aceste momente complicate pentru familia noastră. Vă mulțumim!”, a scris Ina Sîrbu.

Amintim că miercuri în spațiul public au apărut informații despre trei deputați din Pentru Moldova, bolnavi de COVID-19. Pe lângă Sergiu Sîrbu, s-au infectat Reghina Apostolova și Violeta Ivanov. Informația a fost confirmată pentru ZUGO de vicepreședinta Partidului ȘOR (formațiune care face parte din platformă), Marina Tauber, însă parlamentara a ezitat să ne vorbească despre starea lor, punctând că acestea sunt informații personale.

Totuși, în spațiul public se vorbea despre faptul că Sîrbu se află în reanimare. Mai multe portaluri scriau, cu referire la surse apropiate deputatului, că starea lui este gravă.

De menționat este faptul că actualmente în Legislativ sunt cel puțin patru parlamentari care au coronavirus. Pe lângă Sîrbu, Apostolova și Ivanov, și deputatul PAS Dumitru Alaiba a anunțat că a contractat boala.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button