fbpx

Soroca: Cinci consilieri socialiști au părăsit rândurile formațiunii

Cinci consilieri socialiști din Zastânca, raionul Soroca, părăsesc rândurile PSRM. Informația a fost confirmată de purtătoarea de cuvânt a formațiunii, Carmena Sterpu, pentru NewsMaker. Sterpu a precizat că este „un caz intern al partidului, care va fi soluționat cu bine”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Declarația celor cinci consilieri municipali ai PSRM din satul Zastânca, care au anunțat că vor rămâne neafiliați politic a fost publicată pe 11 mai de portalul Observatorul de Nord.

În document, aceștia au menționat că lucrurile s-ar fi înrăutățit simțitor.

„Evoluțiile de pe scena politică demonstrează că actuala conducere a PSRM este absolut dezorientată. Nu mai există viziune și un Program concret pentru susținerea activului organizației primare și rezolvarea problemelor cetățenilor. Actuala conducere a PSRM nu-și mai onorează promisiunile pe care le-am făcut noi, membrii echipei, cetățenilor. Noi, echipa de consilieri locali ai PSRM din satul Zastânca, Raionul Soroca, nu suntem de acord cu politica promovată de PSRM”, au scris aleșii locali.

Aceștia au precizat că părăsesc PSRM și își vor continua activitatea independent.

Purtătoarea de cuvânt a PSRM, Carmena Sterpu, a confirmat informația și a precizat că „e un caz intern al partidului, care va fi solutionat cu bine”.

 

Articole asemănătoare

Back to top button