fbpx

Șoferul care a omorât un biciclist minor lângă Stăuceni și a rănit un altul era privat de dreptul de a conduce

Şoferul care a lovit doi copii pe bicicletă lângă Stăuceni (unul dintre care a decedat la spital) era privat de dreptul de a conduce!

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Informația a fost confirmată pentru redacția ZUGO de către ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Așadar, pe lângă faptul că a fost implicat într-un accident deosebit de grav, șoferul Opel-ului nici nu trebuie să se afla la conducerea automobilului.

Amintim că, unul dintre băieții loviți de o mașină la Stăuceni, s-a stins din viață. Băiatul se afla în comă de două zile. Acesta era internat la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman”.

Viaţa celuilalt copil este în afara oricărui pericol, acesta fiind în continuare internat la spitalul de Copii „Valentin Ignatenco”.

Șoferul care a spulberat pe șosea minorii, a fost plasat în arest preventiv. Decizia a fost pronunțată joi, 23 februarie, de magistrații Judecătoriei Ciocana. Bărbatul urmează să își petreacă următoarele 30 de zile în Penitenciarul numărul 13.

Amintim că tragedia a avut loc marți, 21 februarie, la ora 16.45. Un şofer a efectuat o manevră de depăşire, în timpul căreia a lovit doi bicicliști minori care se deplasau regulamentar și fiind echipaţi corespunzător.

Copilul care a decedat era campionul Moldovei la ciclism pentru anul 2022 (categoria de vârstă 2010-2011)

Vezi și: Un deputat propune înăsprirea legislaţiei, după accidentul de la Stăuceni cu implicarea a doi ciclişti minori

Articole asemănătoare

Back to top button