fbpx

SIS se implică în cazul polițistului răpit la Florești. Au fost identificați ofițerii transnistreni care l-ar fi sechestrat

Serviciul de Informații și Securitate constată amplificarea activităților provocatoare cu caracter destabilizator din partea pretinselor structuri de forță din stânga Nistrului, se arată într-un comunicat al instituției. În cadrul activităților realizate potrivit competențelor, SIS informează că întreprinde măsuri operative pentru stabilirea circumstanțelor presupusei răpiri, pe 7 octombrie, a unui polițist din Florești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ca urmare a acțiunilor realizate, fost identificați angajații așa-numitului Minister al Securității de la Tiraspol, care ar fi participat la răpire. Materialele prealabile obținute de SIS vor fi transmise Procuraturii Generale.

Serviciul de Informații și Securitate realizează toate acțiunile de rigoare pentru eliberarea de urgență a cetățeanului Republicii Moldova, inclusiv prin activizarea canalelor operative. Instituția continuă desfășurarea activităților potrivit competenței, pentru asigurarea drepturilor constituționale ale cetățenilor Republicii Moldova.

CITEȘTE ȘI:

Un polițist din Florești ar fi fost răpit de așa-numitele autorități de la Tiraspol. Persoane care purtau cagule l-ar fi urcat într-un automobil

Articole asemănătoare

Back to top button