fbpx

Și în acest an am putea sta acasă de Paștele Blajinilor. Anunțul făcut de primarul capitalei

Sărbătorile pascale ar putea fi marcate și în acest an în cerc restrâns. Cel puțin așa declară edilul capitalei, Ion Ceban.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul ședinței de luni a Primăriei, Ceban a menționat că, în contextul situației epidemiologice, în perioada Paștelui ar putea fi impuse anumite interdicții. Bunăoară, potrivit lui, ar putea fi interzisă ieșirea din case după miezul nopții, dar și vizitele la cimitire de Paștele Blajinilor.

„În curând vom lua decizii referitoare la sărbătorirea Paștelui și Paștelui Blajinilor. Cel mai probabil și în acest an vom rămâne să sărbătorim în cercuri restrânse. (…) Nu neapărat în cercuri mari și după miezul nopții nu ne vom afla pe străzi. De Paștele Blajinilor vom pomeni și în acest an pe cei răposați în afara cimitirelor și cel mai probabil acasă”, a declarat Ceban.

De menționat este că nici Comisia Pentru Situații Excepționale (CSE), nici Mitropolia nu s-au expus pe marginea subiectului. Totuși, CSE a stabilit deja că deplasarea în perioada 23:00 – 05:00 nu este permisă în capitală și la Bălți.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button