fbpx

Și-a bătut mătușa până la moarte, a încuiat ușa casei unde se afla cadavrul și a locuit trei zile într-o anexă. Câți ani va petrece în pușcărie un tânăr?

Procuratura Generală anunță condamnarea unui tânăr cu vârsta de 25 de ani, care și-a bătut până la moarte mătușa. Crima a avut loc în Tătărești, Cahul, în noaptea de 25 spre 26 august 2019.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Făptașul locuia în casa femeii de 61 de ani. Aceasta era nemulțumită de comportamentul nepotului și de faptul că acesta venea noaptea târziu acasă. Ca urmare, femeia l-a rugat să părăsească locuința, dar tânărul a bătut-o cu pumnii și picioarele până a observat că este însângerată.

Victima a fost în viață timp de o oră după ce a fost agresată. Făptașul ar fi ieșit și intrat în casă de câteva ori în această perioadă, iar când a văzut că femeia a murit, a încercat să-și ascundă fapta. Acesta a pus lacăt la ușa casei în care se afla cadavrul și locuia într-o anexă. La întrebările rudelor despre mătușă, răspundea că nu cunoaște unde ar fi aceasta.

Crima, însă, a ieșit la iveală a treia zi, după ce rudele și vecinii au simțit un miros puternic, neplăcut, lângă ușa încuiată și au alertat autoritățile. Potrivit procurorilor, tânărul și-a recunoscut vina, iar instanța l-a condamnat la nouă ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button