fbpx

Se pornise acasă, însă nu a mai ajuns. Un moldovean bolnav de epilepsie a dispărut în timp ce venea din Rusia

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, originar din Florești, a dispărut în timp ce se deplasa de la Moscova spre Moldova. Potrivit rudelor, el este grav bolnav de epilepsie – lucru pentru care a decis să revină acasă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a dispărut încă de acum două săptămâni, în orașul Tulciîn, Ucraina. Apropiații bărbatului susțin că au apelat la ajutorul poliției din Florești pe 26 iulie, însă nu au încă niciun rezultat. Contactat de jc.md, anchetatorul Sergiu Fornea declară că a telefonat autoritățile din Ucraina, iar moldoveanul a fost dat în căutare.

Vasile Barbaroș a hotărât să revină acasă după ce a suferit cinci crize de epilepsie la locul de muncă, fapt pentru care șeful său l-ar fi îndemnat să pornească spre Moldova. Patronul ar fi plătit unui șofer moldovean pentru ca să aibă grijă de bărbat la întoarcere.

Când microbuzul s-a oprit la o benzinărie, Vasile a coborât și nu s-a mai întors, lăsând geanta și actele. Conaționalul purta un pulover gri și o pereche de pantaloni scurți din blugi.

Șoferul care ar fi trebuit să-l supravegheze pe bărbat susține că l-a căutat în jur de șapte ore, sora dispărutului, însă, analizând imaginile camerelor de supraveghere, spune că microbuzul a stat acolo circa două ore. Tot același conducător auto a mai declarat că Vasile „avea un comportament neadecvat” la ieșirea din microbuz.

Apropiații moldoveanului solicită ajutor: Dacă îl întâlniți sau dețineți careva informații despre locul în care se află bărbatul, contactați poliția din Tulciîn, serviciul 112, sau rudele: 069368290 (Diana).

Articole asemănătoare

Back to top button