fbpx

„Săptămâna viitoare va mai fi un interviu”. Femeia cu cinci copii, așteptată la o nouă întrevedere cu membrii Comisiei de grațiere

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a oferit mai multe detalii vineri, 19 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă despre cazul Nataliei Ursachi, mamă a cinci copii condamnată pentru escrocherie, din motiv că nu a achitat datoriile față de partea vătămată și nu și-a recunoscut vina.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit șefei statului, femeia va fi invitată săptămâna viitoare la un nou interviu cu membrii Comisiei pentru problemele grațierii persoanelor condamnate, pe lângă Președinția Republicii Moldova.

„Am mai discutat încă odată cu Comisia de grațiere. Săptămâna viitoare va mai fi un interviu. O să vedem ce o să recomande, ce o să decidă Comisia în urma acestui interviu. Sper că săptămâna viitoare o să pot lua o decizie finală”, a declarat șeful statului.

Amintim că anterior, Maia Sandu a declarat la emisiunea „Secretele Puterii”, de la JurnalTV că femeia nu își recunoaște vina și nu a fost sinceră în discuția cu membrii Comisiei pentru problemele grațierii persoanelor condamnate. În această situație, membrii Comisiei argumentează că există riscul de recidivă din partea acesteia.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button