fbpx

Sandu: În scurt timp, Procuratura va merge în instanță cu dosarul concesionării Aeroportului

Procuratura este la etapa finală în ceea ce privește dosarul concesionării Aeroportului. Declarația a fost făcută de șefa statului după ședința Consiliului Suprem de Securitate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sandu a menționat că nu poate oferi mai multe detalii. În același timp, potrivit ei, la nivel de Guvern se va demara o anchetă în ceea ce privește monitorizarea investițiilor la Aeroport în perioada 2014-2019, deoarece la Agenția Proprietăți Publice „nu prea există” asemena documente.

„Vă amintesc că în septembrie 2019, Guvernul a mers în instanță de judecată, prezentând probe și cerând anularea contractului de concesionare. Nu s-a prea întâmplat nimic pe acest dosar (…) Au fost planificate ședințe, dar au fost amânate din cauza COVID.(…) În pofida pandemiei, instanțele de judecată ar fi trebuit să își facă timp. Am cerut Agenției Proprietate Publică să facă o cerere de urgentare a examinării a cestei cauze”, a menționat Sandu.

De menționat că, înaintea ședinței, Avia Invest, compania concesionară, îndemna oficialiisă examineze situația la rece și să nu se conducă de emoții”. Totodată, entitatea s-a arătat dispusă să ofere toate informațiile necesare solicitate de autorități.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button