fbpx

„Să nu ne documentăm de la Platon”. Procurorul general, așteptat în Parlament să raporteze despre investigarea furtului miliardului

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, este audiat săptămâna viitoare în Parlament. Acesta urmează să raporteze despre procesul de investigare a furtului miliardului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Propunerea a fost anunțată de Alexandru Slusari și susținută de către majoritatea deputaților. Vicepreședintele Legislativului a punctat că subiectul „trezește un mare dezgust, mai ales după ultima intervenție a lui Platon”.

„A trecut mai mult de un an de când Stoianoglo e procuror general și nici un dosar nu a fost trimis în judecată. Să vină în Parlament. Înțelegem că nu-l putem obliga, dar îl rugăm frumos. Să nu ne documentăm de la Veaceslav Platon despre cum e situația”, a declarat Slusari.

Amintim că, luni seara, în cadrul unei emisiuni difuzate la postul TV8, Veaceslav Palton a declarat despre faptul că procurorii cunosc deja numele beneficiarilor finali și persoanei responsabile de crearea și executarea schemelor legate de frauda bancară.

Ca urmare, Procuratura Generală a emis o reacție, punctând că „instituția nu necesită intermediari pentru a informa publicul despre acțiunile pe care le întreprinde sau urmează a le înfăptui”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button