fbpx

„Ringul de dans nu e restaurant” și „avem multă lume care a trecut deja prin boală”. Precizările Alei Nemerenco despre ultima decizie a CNESP

După ce membrii Asociației Naționale a Restaurantelor și Localurilor de Agrement „Măr” s-au arătat nedumeriți de ultima decizie CNESP. Ala Nemerenco a făcut anumite precizări referitoare la măsurile impuse.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Funcționara a declarat în studioul ProTV că „ring de dans și club de noapte nu este restaurant”. Totodată, potrivit ei, se dezvoltă un sistem digital care să permită monitorizarea intrărilor în spațiile vizate.

Referindu-se la teatre și săli de concerte, șefa Ministerului Sănătății a punctat că a existat solicitarea din partea reprezentaților acestor instituții de a activa la o capacitate mai mică, dar fără prezentarea certificatelor de imunizare. Conform ei, „activitatea la capacitatea de 25% ar aduce pierderi mult mai mari”.

„Organizatorii de spectacole și concerte n-ar trebui să privească aceste restricții prin prisma acestui certificat scump. Avem multă lume care a trecut deja prin boală, sunt multe persoane vaccinate și astfel îi motivăm și pe alții să se vaccineze și am putea să avem sălile de spectacol pline la capacitatea de 75%”, consideră  Nemerenco.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button