fbpx

Reacția lui Filip la propunerea de a modifica data marcării Zilei Europei: „Moldova se întoarce cu 20 de ani înapoi”

Pavel Filip a reacționat la propunerea de a modifica data marcării Zilei Europei, pentru ca aceasta să nu coincidă cu Ziua Victoriei. Politicianul a scris pe pagina sa de Facebook că „Moldova se întoarce cu 20 de ani înapoi din cauza coaliției PSRM – ȘOR”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În timp ce locuri în spitale nu mai sunt, medicii sunt la capătul puterilor, oamenii mor, COVID-ul îi răpește chiar și pe cei mai în forță și tineri, Monstruoasa Coaliție ȘorDonnay a mai născocit un proiect de lege. Credeți că e vorba de lupta împotriva COVID? De ajutoare pentru oameni sau mediul de afaceri? De mai multe teste? De mai mai multe locuri în spitale? De susținerea medicilor? Bineînțeles că NU.

După ce s-au lămurit cu statutul limbii ruse, Stadionul Republican, propaganda la TV și subordonarea SIS, urmează, desigur, în lista de priorități, Ziua Europei, care în toată lumea se marchează la 9 mai. Pentru PSRM însă acum, când numărul morților de COVID atinge cote record, e momentul să schimbe data la care marcăm Ziua Europei și să arunce astfel Moldova cu 20 de ani înapoi.

Colegi din PSRM, opriți această diaree de proiecte prostești, pe care ați generat-o de când v-ați înhăitat cu Șor. Opriți-vă și gândiți-vă la țară. Aveți și voi părinți, frați, bunei în Moldova. Haideți să avem grijă de oameni și țară”, a scris Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

Amintim că șapte deputați PSRM au lansat o inițiativă legislativă, potrivit căreia data de marcare a Zilei Victoriei să fie modificată, astfel încât să nu coincidă cu Ziua Victoriei.

Socialiștii susțin că Ziua Europei ar putea fi sărbătorită pe 8 mai, în Republica Moldova, nu pe 9 așa cum este obișnuit în întreaga Uniune Europeană.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button